Deelslee Oosterwijtwerd

De missie van DeelSlee is om in alle dorpen van de voormalige gemeente Loppersum betaalbaar elektrisch deelvervoer aan te bieden.

Over DeelSlee

DeelSlee is een coöperatie die is opgericht in 2020 in de voormalige gemeente Loppersum. Het Doel van DeelSlee is om betaalbaar elektrisch deelvervoer te organiseren voor alle inwoners in dat gebied. De dorpsverenigingen, energie- en zorgcoöperaties van voorheen Loppersum en de gemeente zijn lid van de coöperatie. DeelSlee heeft geen winstoogmerk en wordt voor 100% gerund door vrijwilligers.

Deelslee is een coöperatie met als leden Dorpsbelangen Eenum, Dorpsbelangen Garrelsweer, Dorpsbelangen Garsthuizen/Startenhuizen, Dorpsbelangen Huizinge, Energiecoöperatie LOPEC, Zorgcoöperatie Loppersum, Dorpsbelangen Loppersum, Gemeente Eemsdelta, Dorpsbelangen Middelstum, Energiecoöperatie Middelstroom, Dorpscoöperatie Middelsoam, Dorpsbelangen Oosterwijtwerd, Dorpsbelangen Stedum, Energiecoöperatie StEC, Dorpsbelangen Toornwerd, Dorpsbelangen Westerwijtwerd, Dorpsbelangen Westeremden, Dorpsbelangen Wirdum, Dorpsbelangen Zeerijp en Energiecoöperatie Zonnedorpen. Het initiatief heeft een subsidie gekregen uit het Nationaal Programma Groningen.

Hoe werkt DeelSlee?

Iedereen die woont of werkt in Oosterwijtwerd kan gebruik maken van DeelSlee.

Aanmelden (deelnemen) kan via www.deelslee.nl. Daarna kun je via een app op de telefoon een auto reserveren en gebruiken. Via de website van DeelSlee vind je ook informatie over deelnemen, reserveren, rijden en verrekenen en veelgestelde vragen

Nieuwe gebruikers worden desgewenst op weg geholpen door de vrijwilligers van DeelSlee in Oosterwijtwerd. Gert en Sjoukje zijn contactpersoon in ons dorp (contact@deelslee.nl)

Reacties zijn gesloten.