Abonnement


Deze Maand in OosterwijtwerdGemeente

Gemeente Loppersum
Molenweg 12
Postbus 25
9919 ZG Loppersum
T: 0596 548200
Gemeentewerf
Industrieweg 4
9919 JE Loppersum
T: 0596 548200
Milieudienst Groningen
T: 050 3671000
Milieustraat
Westerhornseweg 22
Usquert
T: 0595 423190

Close
14-sep-2013 09:48, Canon Canon PowerShot A3150 IS, 2.7, 6.2mm, 0.017 sec, ISO 400
 
Close
08-apr-2012 20:08, Canon Canon PowerShot A3150 IS, 2.7, 6.2mm, 0.003 sec, ISO 400
 

Over ons

100% Sponsor

Mogelijkheden van deze website

Deze website is voor inwoners van Oosterwijtwerd en iedereen die in dit dorp is geïnteresseerd. Inwoners van Oosterwijtwerd, verenigingen, clubs en commissies in Oosterwijtwerd kunnen zelf nieuws-berichten plaatsen en pagina’s op deze website onderhouden.

Een deel van deze website is alleen toegankelijk voor leden.

Rechts boven op deze pagina staat een mogelijkheid om in te loggen

Inwoners van Oosterwijtwerd kunnen zich laten registreren via Dorpsbelangen Oosterwijtwerd en vervolgens via deze pagina inloggen.

Na registratie krijg je toegang tot meer pagina’s, en kun je reacties plaatsen en als je wilt kun je  zelf berichten publiceren

Let op!!  Wanneer je nieuw bent en op de website wilt publiceren, neem dan eerst even contact op  met Dorpsbelangen, want je moet meer rechten toegewezen voordat je kunt publiceren. In eerste instantie kun je alleen maar meelezen “op het besloten deel van de website”

Besloten deel van de website

Pagina’s inwoners –> NADAT je bent ingelogd kun je hier klikken–> LET OP, want als je klikt zonder eerst in te loggen krijg je een foutmelding. Na een aantal foutmeldingen wordt je geblokkeerd op deze site.

Nieuwsbrief

Leden van deze website krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd, maar je kunt je er ook op abonneren zonder lid te worden van deze site. Een mogelijkheid vind je in de rechterkolom onder het kopje  “Nieuwsbrief”.

Er zijn 2 mogelijkheden om je te abonneren op de nieuwsbrief zonder lid te worden van de site.

 1. het abonnement via Google feedburner is een mogelijkheid die anonimiteit biedt.  Dit verloopt geheel via Google Feedburner die voor verzending van berichten zorgt
 2. Je kunt je bij Dorpsbelangen opgeven voor de nieuwsbrief zonder lidmaatschap van de site. Daarvoor is je naam en e-mail adres nodig. Je wordt toegevoegd met een optie dat je een nieuwsbericht krijgt bij elk nieuw bericht dat op de site wordt geplaatst. Je kunt later zelf die optie wijzigen en je via de nieuwsbrief ook zelf weer afmelden.
  De beheerder van de website en het bestuur van Dorpsbelangen kan je op deze manier echter ook een nieuws-bericht sturen dat niet openbaar via de website gepubliceerd wordt.

Onderaan elke nieuwsbrief staat altijd een mogelijkheid je af te melden voor de nieuwsbrief.

Commerciële advertenties in de berichten zijn niet gratis.

Neem vooraf contact op met Dorpsbelangen / de Beheerder van de website als je een advertentie wilt plaatsen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je de factuur ontvangt.

Bedrijven kunnen ook tegen een jaarlijkse vergoeding een advertentie in een zij-kolom laten plaatsen, of de website sponsoren.

Regels voor het plaatsen van berichten

 • het bericht dat je plaatst heeft direct te maken met Oosterwijtwerd,  de omgeving van Oosterwijtwerd, een of meerdere inwoners van Oosterwijtwerd of de berichtgeving gaat inwoners van Oosterwijtwerd aan.
 • Onderteken met je echte voor- en achternaam, zodat wij en onze lezers weten met wie we te maken hebben. Besef dat je reactie tot in lengte van dagen op internet toegankelijk blijft.
 • Niet discrimineren. Iemands levensovertuiging, etniciteit of geaardheid op grievende wijze betrekken in een bericht is niet toegestaan.
 • Geen geweld. Dreigen met of oproepen tot geweld is niet toegestaan. Ook niet ‘voor de grap’.
 • Niet vloeken en/of beledigen.
 • Geen smaad en/of laster. Oosterwijtwerd.net is geen schandpaal.
 • Controleer je spelling en grammatica.
 • Geen commerciële boodschappen: wil je een advertentie plaatsen voor een bedrijf  neem dan contact op met Yolanda over het tarief.

Geschiedenis website Oosterwijtwerd

Oosterwijtwerd profileert zich sinds 1995 op het net.  Het initiatief hiervoor en het ontwerp van deze site zijn van onze dorpsgenoot Yolanda van Nieuwkoop.

We werken nauw samen met  Eenum.net en Leermens.net en hebben regelmatig contact met de gemeente Loppersum.  Sinds 2008 is er een Website Commissie.  Wil je als vrijwilliger meewerken, meld je dan bij Dorpsbelangen

Copyright

Creative Commons License
Op dit gedeelte van de website is een Creative Commons Licentie van toepassing: een Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Unported.
Klik op de link hierboven als je wilt weten wat dat precies betekent.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr

Commentaar gesloten.