Abonnement


Deze Maand in OosterwijtwerdGemeente

Gemeente Loppersum
Molenweg 12
Postbus 25
9919 ZG Loppersum
T: 0596 548200
Gemeentewerf
Industrieweg 4
9919 JE Loppersum
T: 0596 548200
Milieudienst Groningen
T: 050 3671000
Milieustraat
Westerhornseweg 22
Usquert
T: 0595 423190

Close
11-mei-2009 15:57, HP HP oj6300
 
Close
07-apr-2007 15:49, SONY DSC-W50, 2.8, 6.3mm, 0.025 sec, ISO 125
 

Lid worden, disclaimer en informatie “over ons”

100% Sponsor

Disclaimer

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Dorpsbelangen sluit alle aansprakelijk uit voor enigerlei directe/indirecte schade van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Lid worden

Inwoners van Oosterwijtwerd kunnen zich laten registreren via Dorpsbelangen Oosterwijtwerd en vervolgens via deze pagina inloggen.

Mogelijkheden van deze website

Deze website is voor inwoners van Oosterwijtwerd en iedereen die in dit dorp is geïnteresseerd. Inwoners van Oosterwijtwerd, verenigingen, clubs en commissies in Oosterwijtwerd kunnen zelf nieuws-berichten plaatsen en hun pagina’s op deze website onderhouden.

Een deel van deze website is alleen toegankelijk voor leden.

Rechts boven op deze pagina staat een mogelijkheid om in te loggen

Na registratie krijg je toegang tot meer pagina’s die niet vrij toegankelijk zijn, en kun je reacties plaatsen en als je wilt kun je  zelf berichten publiceren.

Let op!!  Wanneer je nieuw bent en op de website wilt publiceren, neem dan eerst even contact op  met Dorpsbelangen, want je moet meer rechten toegewezen krijgen voordat je zelf kunt publiceren. In eerste instantie kun je alleen maar meelezen “op het besloten deel van de website”

Besloten deel van de website

Pagina’s inwoners –> NADAT je bent ingelogd kun je hier klikken–> LET OP, want als je klikt zonder eerst in te loggen krijg je een foutmelding. Na een aantal foutmeldingen wordt je geblokkeerd op deze site.

Nieuwsbrief

Leden van deze website krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd, maar je kunt je er ook op abonneren zonder lid te worden van deze site. Een mogelijkheid vind je onder het kopje  “Abonnement” aan de zijkant. Het versturen van de nieuwsbrief gebeurt via Mailchimp, er worden voor het versturen van de nieuwsbrief geen gegevens  op de website van Oosterwijtwerd.net  vastgelegd

Onderaan elke nieuwsbrief staat altijd een mogelijkheid je af te melden voor de nieuwsbrief.

Commerciële advertenties in de berichten zijn niet gratis.

Neem vooraf contact op met Dorpsbelangen / de Beheerder van de website als je een advertentie wilt plaatsen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je de factuur ontvangt.

Bedrijven kunnen ook tegen een jaarlijkse vergoeding een advertentie in een zij-kolom laten plaatsen, of op een andere wijze de website sponsoren.

Regels voor het plaatsen van berichten

  • het bericht dat je plaatst heeft direct te maken met Oosterwijtwerd,  de omgeving van Oosterwijtwerd, een of meerdere inwoners van Oosterwijtwerd of de berichtgeving gaat inwoners van Oosterwijtwerd aan.
  • Onderteken met je echte voor- en achternaam, zodat wij en onze lezers weten met wie we te maken hebben. Besef dat je reactie tot in lengte van dagen op internet toegankelijk blijft.
  • Niet discrimineren. Iemands levensovertuiging, etniciteit of geaardheid op grievende wijze betrekken in een bericht is niet toegestaan.
  • Geen geweld. Dreigen met of oproepen tot geweld is niet toegestaan. Ook niet ‘voor de grap’.
  • Niet vloeken en/of beledigen.
  • Geen smaad en/of laster. Oosterwijtwerd.net is geen schandpaal.
  • Controleer je spelling en grammatica.
  • Geen commerciële boodschappen: wil je een advertentie plaatsen voor een bedrijf  neem dan contact op met Yolanda over het tarief.

Geschiedenis website Oosterwijtwerd

Oosterwijtwerd profileert zich sinds 1995 op het internet.  Het initiatief hiervoor en het ontwerp van deze site zijn van onze dorpsgenoot en webdeveloper Yolanda van Nieuwkoop.

We werken samen met  Eenum.net en Leermens.net en hebben  contact met de gemeente Loppersum.
Sinds 2008 is er een Website Commissie.  Wil je als vrijwilliger meewerken, meld je dan bij Dorpsbelangen

Copyright

Creative Commons License
Op dit gedeelte van de website is een Creative Commons Licentie van toepassing: een Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Unported.
Klik op de link hierboven als je wilt weten wat dat precies betekent.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblr

Commentaar gesloten.