busvervoer naar debat van 7 juni

Op 7 juni a.s. om kwart voor drie vindt in de Tweede Kamer een debat plaats over het gaswinningsbesluit van minister Wiebes. De recente ontwikkelingen: stopzetten van de versterking van 1581 woningen, een nieuwe hoofdrol voor de NAM bij versterking en het vertrek van de NCG, komen ook op tafel.

Net nu het vertrouwen met het gasbesluit weer voorzichtig herstellende leek, heeft het deze week een flinke knauw opgelopen. De deelnemers in de maatschappelijke stuurgroep, de Groninger Bodem Beweging en het Gasberaad, hebben minister Wiebes op een brief op poten geschreven. Hetzelfde deden de colleges van tien Groninger gemeenten en de provincie.

Groningen is woedend. En wil dit laten zien!

De Groninger Bodem Beweging regelt bussen voor vervoer naar Den Haag en weer terug. Laten we zorgen dat onze woede zichtbaar is in de Tweede Kamer en geef je massaal op!

De voorlopige opstapplaatsen zijn:

11:00 uur: Kantoor Groninger Bodem Beweging (Stationslaan 8 Loppersum)

11:25 uur: P+R Kardinge

11:45 uur: P+R Hoogkerk

Het is onvoorspelbaar hoe lang het debat gaat duren. Om uiterlijk 21:00 uur gaat de bus weer terug.

busvervoer

N.B: In diverse gemeenten worden door de colleges bussen geregeld. Vanuit in ieder geval Midden-Groningen en Eemsmond vertrekken ook bussen. Houd de berichten in de gaten.

Dit bericht kun je ook lezen op de website van de GBB

Geef je naam, email (ter bevestiging) en telefoonnummer (om een eventuele laatste wijziging door te geven) op in dit formulier

Reacties zijn gesloten.