Dag van de daadkracht

Beste heer, mevrouw,

Wij zijn trots op onze provincie. Met daadkracht, lef en creativiteit zijn er allerlei initiatieven opgericht in onze krimpgebieden om de leefbaarheid in dorp of wijk op peil te houden. Fantastisch! Dit moet gedeeld worden!

Daarom organiseren de Provincie Groningen en Roeg & Roem de Dag van de Daadkracht op zaterdag 21 juni 2014. Een dag waarop deze initiatieven kunnen laten zien dat de krimpgebieden in Groningen bol staan van de kansen en successen. Een ‘open huizen route’ helemaal in het teken van alle mooie initiatieven die in Groningse krimpgebieden zijn opgebloeid.

Vele initiatieven zetten zich in voor de leefbaarheid van hun dorp of wijk. Er is veel energie, enthousiasme en passie terug te vinden achter elke deur. Mensen komen bij elkaar en zetten zich in voor een gezamenlijk doel. Iets waar ze waarde aan hechten. Voor elkaar en met elkaar. Mooier kan toch niet?

Kent u in uw dorp nog mooie voorbeelden? Wij zijn voor deze dag op zoek naar zo veel mogelijk mooie voorbeelden van creativiteit en daadkracht in de krimpgebieden. Hier kunnen we uw hulp goed voor gebruiken. Kent u leuke initiatieven die op wat voor manier dan ook bijdragen aan de leefbaarheid van hun dorp of buurt? Wij verzoeken u dan vriendelijk deze initiatieven te attenderen op de Dag van de Daadkracht, zodat ze zich kunnen aanmelden. Ook stellen we het op prijs als u dit bericht wilt doorzetten naar de redactie van uw dorpsblad (mocht dit er zijn) en digitaal aandacht besteedt aan deze dag. We denken dat dorpsbelangen en dorpsbladen ontzettend belangrijk zijn in het bereiken van initiatieven voor deze mooie dag.

Initiatieven kunnen zich opgeven voor de Dag van de Daadkracht via www.DagvandeDaadkracht.nl. Voor vragen over de Dag van de Daadkracht kunt u contact opnemen met Roeg & Roem via onderstaande contactgegevens. Vergeet ook niet op de Facebook- en Twitterpagina van de Dag van de Daadkracht te kijken voor het laatste nieuws. 

De initiatieven kunnen TOT 9 MEI opgeven voor de Dag van de Daadkracht. Wees er dus snel bij!

Groet,

Annette & Mathilde

Dag van de Daadkracht | We laten kansen zien!
M (06) 21 57 89 23 | www.dagvandedaadkracht.nl | Twitter | Facebook

Reacties zijn gesloten.