Expositie

Op vrijdag 21 juni om 19:00 uur  wordt in de Mariakerk de  Feestival Expositie geopend, ter ere van het jubileum van Dorpsbelangen én ter ere van de inwoners van Oosterwijtwerd in de 19e, 20e en 21e eeuw. De expositie zal het hele weekend duren

We hebben al héél veel foto’s, herinneringen, gebruiksvoorwerpen, boeken, en archiefstukken van Oosterwijtwerd ontvangen en zijn hard aan het werk vorm te geven aan de indeling.

Misschien vind je het leuk zelf ook iets te maken voor de expositie en daarin een indruk te geven van jouw beleving over jouw dorp Oosterwijtwerd: Wil je een bijdrage leveren in de vorm van een gedicht, collage, tekening, doodle, werkstuk, dan kun je die tekenen, schilderen, lijmen, plakken, knippen, kortom verwerken op het grote A2 vel dat we dan bij je komen brengen.  

We hangen je bijdrage aan koorden op in de kerk tijdens de expositie, zodat ze als banieren de ruimte zullen versieren. Hoe meer hoe fleuriger.

De A2 vellen zijn te groot om door de brievenbus te duwen of in je postbak te doen. Na opgave brengen we ze thuis in de eerste week van juni. Wanneer je niet thuis bent, zullen we ze in een puutje aan je deur hangen, met een zelfde briefje als deze er bij.  Wanneer je werkstuk klaar is zou je die dan in de speciale doos op de achterste bank in de kerk willen leggen?

Wil je meedoen, bel of mail ons dan even, [naam, adres] Laatste mogelijkheid opgave 26 mei expositie@oosterwijtwerd.net  of 0631771466

Expositiecommissie Mariakerk

Reacties zijn gesloten.