Fakkeloptocht Loppersum –> Groningen

Op of rond 17 december neemt minister Kamp zijn gasbesluit.

Groningse actiegroepen en burgerinitiatieven, waaronder de Groninger Bodem Beweging, Schokkend Groningen, Groningen in Beweging, Grunn in Beweging, NEE NAM, niet boren in Blijham en als online ondersteuner informatieplatform Aardbevingen Groningen, reageren met een fakkeloptocht in Loppersum.

Facebook pagina: https://www.facebook.com/events/379159118914848/?notif_t=plan_user_invited

fakkeloptochtNiet minder noemenswaardig zijn ook de vele sympathisanten die niet verbonden zijn aan een groep of netwerk, maar wel deze boodschap delen. Doel van deze manifestatie is op de eerste plek solidair met elkaar te staan als mens, en is het juist de kracht van een breedgedragen boodschap die zichtbaar vertegenwoordigd wordt door de burger zelf.

BELANGRIJKE UPDATE!

De manifestatie is verplaatst naar de Grote Markt in Groningen Stad. Dit omdat de organisatie genoeg redenen heeft om te mogen geloven dat Kamp morgen in Groningen zal zijn. De Groningers moeten zich NU laten horen, en waar beter dan de plek dan de minister zelf, plus alle media aandacht, fysiek aanwezig is. Kom dan ook vooral naar Groningen! Verspreid het woord en als je plek in je auto hebt, bied deze aan voor mensen zonder vervoer. Dat we met z’n allen daar straks massaal staan en onze boodschap niet langer genegeerd kan worden door Den Haag!

Woensdag 17 december om 18:30 op de Grote Markt!!

De demonstratie is volledig in het teken van geweldloosheid.

Laatste nieuws via Facebook pagina: https://www.facebook.com/events/379159118914848/?notif_t=plan_user_invited

Wilgen

Wilgen Wierde op het Hooge Land

Reacties zijn gesloten.