Foto wedstrijd gemeente

We kregen de volgende vraag van de gemeente

Begin 2024 komt er weer een nieuw gemeentemagazine. Maakt u mooie foto’s van onze gemeente? Bijvoorbeeld van de natuur of van 1 van de vele evenementen die in onze gemeente georganiseerd worden? En wilt u uw foto terugzien in ons gemeentemagazine? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd! Wat kunt u winnen? De 3 winnende foto’s worden beloond met een plaats op de voorkant van het nieuwe gemeentemagazine. Ook hebben we drie waardebonnen voor de makers van de beste foto’s: een waardebon van € 75 (eerste plaats), € 50 (tweede plaats) en € 25 (derde plaats). Hoe doet u mee? Fotografeert u graag en wilt u meedoen? Mail dan uiterlijk 3 juli 2023 uw foto’s naar communicatie@eemsdelta.nl. Zet in de onderwerpregel: “fotowedstrijd gemeentemagazine 2023” Graag ontvangen we een bijschrift bij uw ingestuurde foto’s en natuurlijk uw naam. De 3 winnaars krijgen, na de zomervakantie, persoonlijk bericht. Ook vermelden we de winnaars op onze socialemedia- kanalen.

Welke regels zijn er?

alléén inwoners van de gemeente Eemsdelta kunnen meedoen aan deze fotowedstrijd:

de foto’s moeten zijn gemaakt in de gemeente Eemsdelta

u mag maximaal 3 foto’s opsturen > de foto’s moeten digitaal aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB

fotografeert u personen? Dan is het goed om bij hen vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

Wat doen wij met de ontvangen foto’s?

De 3 winnende foto’s worden beloond met een plaats op de voorkant van het gemeentemagazine. Andere ingezonden foto’s mogen we ook gebruiken in het magazine.

Daarnaast kunnen we de ontvangen foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan het gemeentemagazine. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeente- lijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, enzovoort.

Reacties zijn gesloten.