Gemeente Eemsdelta zoekt leden klankbordgroep Hinderapp

Gezocht: leden klankbordgroep Hinderapp

hinderappGemeente Eemsdelta zoekt samen met de gemeente Het Hogeland en de provincie Groningen inwoners die lid willen worden van de klankbordgroep Hinderapp. De hinderapp is voor inwoners die meldingen en/of klachten over geur en geluid van bedrijven willen doorgeven. Doel is een goed beeld te krijgen van de geur- en geluidsoverlast die in de gemeente wordt ervaren. Het is de bedoeling dat de Hinderapp in de loop van 2021 klaar is.

Samenstelling klankbordgroep

De ontwikkelaars van de Hinderapp willen van de leden van de klankbordgroep horen of zij met de ontwikkeling van de Hinderapp op de goede weg zijn. Met hen afstemmen wat gaat er goed, wat kan er beter. De klankbordgroep bestaat uit een vertegenwoordiging van verschillende partijen, zoals bedrijven, ondernemers, inwoners en vertegenwoordigers van bewoners- en belangenverenigingen op het gebied van bijvoorbeeld milieu, leefbaarheid en dorpen en wijken. In de app kunt u volgen hoe de afhandeling van uw melding of klacht verloopt.

Aanmelden

Deelnemers aan de klankbordgroep ontvangen een onkostenvergoeding van de provincie.
De klankbordgroep komt één keer in de 2-3 maanden bijeen voor een overleg van 1,5 tot 2 uur. Wilt u lid worden? Meld u dan aan via gemeente@eemsdelta.nl, met vermelding van ‘Hinderapp en t.a.v. Bertha Tamming’. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie.

De zogenoemde Hinder App is een vervolg op een proef met een geurapplicatie rondom industriegebied Oosterhorn in Delfzijl

Reacties zijn gesloten.