Nieuwsbrief Vereniging Dorpsbelangen Oosterwijtwerd oktober 2021

Nieuwsbrief Vereniging Dorpsbelangen Oosterwijtwerd oktober 2021

Oud Papier

Op zaterdag 6 november 2021 vanaf 9.00 uur wordt er weer oud papier opgehaald. Zet u het even netjes gebundeld langs de weg? Alvast bedankt.

Algemene Ledenjaarvergadering:

De Algemene Ledenjaarvergadering wordt gehouden op donderdag 25 november 2021 in De School, Schoolweg 19 te Oosterwijtwerd. Aanvang 20.00 uur. Aansluitend wordt er een BINGO gehouden.

Sinterklaasviering:

Sinterklaas komt eindelijk weer. Op zaterdag 27 november 2021 komt hij naar Leermens. De sinterklaasviering wordt gehouden in samenwerking met dorpsbelangen van Leermens. Graag ontvangen we even bericht over deelname van de kinderen van ons dorp; aanmelden graag via Harmien van der Werff, Dorpstraat 19 te Oosterwijtwerd.

Energie:

Binnenkort willen we graag een bijeenkomst organiseren voor een presentatie/ voorlichting over mogelijkheden over energieopwekking in ons dorp. LOPEC zal de voorlichting voor ons houden.

Deelslee:

Binnenkort komt in ons dorp de Deelslee. De laadpalen worden zeer spoedig geplaatst bij het voormalige volleybalveldje nabij het dorpspleintje. We zijn nog op zoek naar beheerders voor de deelslee. Het moeten er in ieder geval twee zijn. Heb je interesse en wil je deze taak graag op je nemen neem dan even contact op met Truus Loor, Ripperdaweg 6 of Stefanie Schouwenburg Stoppels, Ripperdaweg 10. Stefanie is ambassadeur van de deelslee.

Nieuwsbrief VDO oktober 2021

Reacties zijn gesloten.