Spooktocht op 29 November in Zeerijp

Op 29 November aanstaande organiseert Jeugdsoos Action, in samenwerking met Session Kolibri, een spooktocht in- en rond Zeerijp. Vanaf 20:00 uur wordt er gestart vanaf het Dorpshuis in Zeerijp, dat voor de gelegenheid het spookhuis van Zeerijp zal zijn………..

De tocht voert door Zeerijp en de omliggende landerijen en wordt gelopen in groepjes van ca. 6 personen. Tijdens de tocht zult u verrast worden door allerlei spoken en onverwachte gebeurtenissen en zult u regelmatig even het kippenvel op uw armen voelen.

De route wordt aangegeven door middel van bordjes en als men in een normaal tempo loopt, zal de tocht ongeveer 1,5 uur duren. De tocht mag gelopen worden door iedereen die het leuk vindt, wel dienen kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding van een volwassene te lopen. Na het voltooien van de tocht kunt u gezellig (of huiverig) napraten met de andere deelnemers in het Dorpshuis van Zeerijp.

De Vereniging Dorpsbelangen Oosterwijtwerd biedt haar leden aan om kosteloos deel te nemen aan deze tocht. Geef je dan op voor 14 november 2008 bij Truus Loor. wil je samenlopen geef je dan op als groepje van maximaal 6 personen

Wilgen

Wilgen Wierde op het Hooge Land

Reacties zijn gesloten.