Spooktocht Zeerijp 13 november

Ook dit jaar wordt de jaarlijkse spooktocht van Zeerijp weer georganiseerd. Deze spooktocht is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste in de regio en trekt vele bezoekers uit de wijde omgeving.  Op zaterdag 13 november vanaf 20:00 uur wordt er gestart vanaf het Dorpshuis in Zeerijp, dat voor de gelegenheid het spookhuis van Zeerijp zal zijn……
De tocht voert door Zeerijp en de omliggende landerijen en wordt gelopen in groepjes van ca. 6 personen. Tijdens de tocht zult u verrast worden door allerlei spoken en onverwachte gebeurtenissen en zult u regelmatig even het kippenvel op uw armen voelen.
De route wordt aangegeven door middel van bordjes en als men in een normaal tempo loopt, zal de tocht ruim een uur duren. De tocht mag gelopen worden door iedereen die het leuk vindt, wel dienen kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding van een volwassene te lopen.
De kosten voor de spooktocht bedragen € 7,00 en voor kinderen onder de 12 jaar € 4,00.
Na het voltooien van de tocht kunt u gezellig (of huiverig) napraten met de andere deelnemers in het Dorpshuis van Zeerijp.

De spooktocht 2010 zal worden gehouden op zaterdag 13 november!

Wij hopen u allen te zien op de spooktocht van Zeerijp!

Opgave voor de spooktocht kan via e-mail: spooktocht-zeerijp@online.nl

www.spooktochtzeerijp.nl

Spooktocht commissie Zeerijp
P/a: Garsthuizerweg 3
9914 TJ Zeerijp
Tel: 06-42964916

Wilgen

Wilgen Wierde op het Hooge Land

Reacties zijn gesloten.