Werkzaamheden bermverharding

Bericht van de gemeente, zie vooral laatste stukje: van 6 – 27 maart afsluiting Damsterweg. De bermen worden verhard!

Stadsweg

Vanaf maandag 6 februari tot en met dinsdag 14 februari is de Stadsweg vanaf de Wirdumermeedenweg tot en met de Eekwerderdraai afgesloten voor verkeer. De gemeente werkt dan aan het verharden van de bermen. Volg de borden voor de omleiding.

Stadsweg

Vanaf maandag 13 februari tot en met dinsdag 28 februari is de Stadsweg vanaf de Eekwerderdraai tot en met de Garreweersterweg afgesloten voor verkeer. De gemeente werkt dan aan het verharden van de bermen. Volg de borden voor de omleiding.

Eekwerderweg 

Vanaf maandag 13 februari tot en met donderdag 16 februari is de Eekwerderweg tussen de Rijksweg en de N360 afgesloten voor verkeer. De gemeente werkt dan aan het verharden van de bermen. Volg de borden voor de omleiding.

Stadsweg

Vanaf vrijdag 24 februari tot en met vrijdag 10 maart is de Stadsweg vanaf de Garreweersterweg tot en met Tjamsweersterweg afgesloten voor verkeer. De gemeente werkt dan aan het verharden van de bermen. Volg de borden voor de omleiding.

Oosterwijtwerd

Vanaf maandag 6 maart tot en met vrijdag 17 maart is de Damsterweg Oosterwijtwerd afgesloten voor verkeer. De gemeente werkt dan aan het verharden van de bermen. Volg de borden voor de omleiding.

Reacties zijn gesloten.