Zevende editie Keetpop op 14 en 15 juli

Verengingen Dorpsbelangen Oosterwijtwerd sponsort Keetpop .
De oude tenten van Oosterwijtwerd (we hebben immers nieuwe) zullen aan Keetpop worden gedoneerd.

Na overleg met de organisatie van Keetpop mogen
kinderen van Oosterwijtwerd
tijdens het dagprogramma
gratis naar binnen
.

Keetpop heeft dit jaar alle zeilen bijgezet om er een nog leuker feestje van te maken. Na het succes van vorig jaar zien wij dat er veel behoefte is aan leuke evenementen in de regio. Daarom organiseren wij voor het eerst een tweedaags muziekfestival. Ons thema: The Piratebay.

Op vrijdag 14 juli trappen wij Keetpop vanaf 20.00 uur af. We proberen niet teveel ruchtbaarheid rond de vrijdag te creëren, zodat we een klein evenement hebben waarbij er vooral een loungesfeer ontstaat met leuke artiesten en kleinkunst. Bovendien staat er en hottub, dus neem je zwembroek mee.

We starten de volgende dag om 15.00 uur met een knallende act die helemaal bij het piratenthema past. Zonder al te veel weg te geven: het is nog nooit eerder in Leermens gedaan, daar moet je bij zijn geweest. Dit jaar zit tussen onze stapel acts onder andere Hiphop, rock en folk.

Wij willen echter meer bieden dan alleen muziek. Op Keetpop is dit jaar extra aandacht voor kinderen. Om een greep te doen uit de activiteiten: ze kunnen zich laten schminken, spelletjes spelen of naar de poppenkast kijken.

Daarnaast is er dit jaar meer diversiteit aan eten en serveren we Groningse speciaalbieren bij onze speciaalbierbar. Het terrein wordt leuk aangekleed en bezoekers worden aangemoedigd om zich ook zelf (deels) te verkleden. Inspiratie nodig? Kijk onze promotievideo op de website van Keetpop of onze Facebookpagina.

Die video werd opgenomen op Texel en symboliseert voor de zeven organisatoren die Keetpop nu zeven jaar organiseren het verhaal achter het feestje. Zeven piraten keren terug na zeven jaren op de zeven wereldzeeën  terug naar het vasteland. Ze belanden in een storm waarin een van de schepen zinkt. Na een avontuur komen zo toch aan op het festivalterrein om daar feest te vieren.

Wij zien jullie ook dit jaar graag verschijnen!

De organisatie van Keetpop

 

Reacties zijn gesloten.