Enquête naar draagvlak dorpshuis Oosterwijtwerd

enquete draagvlak dorpshuis - kop
De enquête naar draagvlak dorpshuis Oosterwijtwerd is bij iedereen rondgebracht. Uiterlijk 3 oktober wordt deze opgehaald, maar je mag hem ook in de brievenbus doen bij Carina & Sven of bij Luut & Janke. Hier onder de inleidende tekst, wanneer je de enquête zelf niet meer hebt, vraag deze dan opnieuw aan bij Harmien, Carine of Luut.
Beste dorpsgenoot
Fijn dat je deze enquête wilt invullen. Met onze enthousiaste werkgroep willen we graag een dorpshuis in ons prachtige dorp Oosterwijtwerd realiseren. Een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten, een activiteit kunnen organiseren of een overleg kunnen plannen. Maar we vinden het erg belangrijk dat jij als dorpsgenoot ook enthousiast bent over dit plan. Hier willen we achter komen middels deze enquête.
We zijn een klein maar fijn dorp. We kennen elkaar en weten elkaar te vinden. Als we een idee hebben voor ons dorp is het belangrijk dat een grote meerderheid van ons kleine dorp hier achter staat. Als dit niet zo is, dan is er vaak geen toekomstmuziek. Dorpsinitiatieven vallen of staan met de mensen die zich er voor in willen zetten of anders gezegd de mensen die het initiatief willen dragen,
We zijn dus ook van mening dat iedereen zich moet kunnen uitspreken over het idee maar vinden dat dit niet anoniem kan. We vragen je om jouw naam onderaan deze Enquête naar draagvlak dorpshuis in te vullen. Zo kunnen we als werkgroep jou persoonlijk benaderen over jouw gegeven mening en ideeën. Vanzelfsprekend kun je er op vertrouwen dat wij als werkgroep vertrouwelijk met jouw informatie en mening omgaan.
Schroom niet om naast antwoord op de gestelde vragen ook jouw ideeën en/of opmerkingen met ons te delen. Op de laatste pagina is hier ruimte voor
Alvast bedankt voor het invullen.
We halen de enquête uiterlijk 3 oktober a.s. bij je op. Je mag de enquête ook in de brievenbus doen bij Carina & Sven of bij Luut & Janke.
enquete draagvlak dorpshuis 213x156
Met vriendelijke groet,
Carina, Erik, Francis, Harmien, Michael, Sven en Luut.
Werkgroep dorpshuis Oosterwijtwerd

Reacties zijn gesloten.