Gemeente neemt deel aan de Noordelijke Promotiedagen

Persbericht
Loppersum, 2 november 2012

Gemeente Loppersum neemt deel aan de Noordelijke Promotiedagen: Natuurlijk Loppersum!

Op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2012 neemt de gemeente Loppersum deel aan de Noordelijke Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Martiniplaza te Groningen.

Burgemeester Rodenboog: ‘Net als voorgaande jaren staan wij met onze gemeente op deze beurs. Loppersum is een mooie gemeente waar het goed wonen, werken en recreëren is en dat willen we laten zien. Leuk om te melden is dat we dit jaar samen optrekken met lokale ondernemers op het gebied van Recreatie en Toerisme. Samen hebben we een stand waarin we onze groene gemeente willen profileren. Hiertoe is een nieuwe achterwand ontwikkeld met daarop de slogan Natuurlijk Loppersum!. Hiermee geven we aan trots te zijn op onze gemeente, maar benadrukken ook het landelijke groene karakter”.

In de gemeentelijke stand komen ook de nieuwbouwplannen van Loppersum en Middelstum aan de orde en is er aandacht voor de beheerplannen. In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan het verbeteren van wegen en bruggen in de gemeente. Middels een fotopresentatie wordt inzicht gegeven in de verschillende werkzaamheden. Loppersum heeft standnummers 3048 en 3049. De beurs is geopend op dinsdag van 12-22 uur en woensdag van 10-22 uur.

Wilgen

Wilgen Wierde op het Hooge Land

Reacties zijn gesloten.